MEB Eğitim Teknolojileri Biotem'i tercih etti. - BERRE KİMYA
 
HABERLER
Bu Sayfayı Paylaş  



 

Haberler
RSS Haber Akışı
 
PRIVATE LABEL ISTANBUL FUARI CNR Expo Fuar Merkezi'inde gerçekleşiyor
22 Mart 2013
 
 
               
MEB Eğitim Teknolojileri Biotem'i tercih etti.
22 Mart 2013
 

İSTANBUL - Private Label sektörü, 11-14 Ekim tarihleri arasında Private Label İstanbul Fuarı'nda bir araya gelecek. CNR Uluslararası Fuarcılık tarafından CNR EXPO İstanbul'da düzenlenecek fuarda katılımcılar, Orta Doğu'nun en büyük zincir marketlerinin satın almacılarıyla buluşacak.
 
Gelişmiş ekonomilerin satış ve üretim tarzı olan özel markalı ve market markalı ürün sektörüne ilişkin son yenilikler Private Label Özel Markalı Ürünler ve Market Markaları Fuarı'nda sunulacak. Ulusal ve yerel zincir market satın almacılarının davet edildiği Özel Markalı Ürünler ve Market Markaları Fuarı'na yurt dışından çok sayıda ülkeden özel bir alım programı dahilinde alıcılar getirilecek.
 
Tanzanya ve Kenya gibi gelişmekte olan Afrika ülkeleri ile Almanya, İngiltere ve Fransa başta olmak üzere Avrupa ülkeleri, ABD, Birleşik Arap Emirlikleri, Hindistan, Makedonya, Malezya, Mısır, Nijerya, Rusya, Kazakistan, Ukrayna,Tunus, Irak, İran, Suriye, Mısır, Katar fuara alım gruplarının getirileceği ülkeler arasında yer alıyor. Alfa, Euromarche, City Center, Al-Othaims ve AlDhahry Group Private Label İstanbul'u ziyaret edecek önemli zincir marketler arasında yer alıyor.

Private Label İstanbul, Orta Doğu başta olmak üzere, 84 ülkeden 5 bine yakın yabancı iş adamı ve alım heyeti tarafından ziyaret edilecek olan 14. MÜSİAD Uluslararası Fuarı ve 16. Uluslararası İş Forumu (IBF) ile eş zamanlı yapılacak. Eş zamanlı düzenlenen organizasyonun fuarlar arası yaratacağı sinerji ile katılımcı ve ziyaretçilere maksimum fayda sağlaması hedefleniyor.
 
Private Label İstanbul'un katılımcıları arasında Biota Laboratuarları, Çiftçiler Birliği ( Cihan Grup),DNG Kozmetik, Parex, Plaspak, Say Kozmetik, Somçelik, Uzay Kimya, Zafer Grup, gibi sektörün lider firmaları yer alıyor. 20 ülkeden yerli ve yabancı 200'e yakın katılımcı firmanın yer alacağı organizasyona 20 bin profesyonel ziyaretçi bekleniyor.
Private Label İstanbul Özel Markalı Ürünler ve Market Markaları Fuarı'nda kurulacak Plus Market'te yeni ürünler sergilenecek. Katılımcı firmalara ait en son ürünlerin yer alacağı markette, ziyaretçiler yeni üretim teknikleri ve ürünleri görebilecek. Fuarın ana ürün gruplarını temizlik ve hijyen, gıda, kozmetik ve güzellik, ev ve mutfak ürünleri, ambalajlama, market ekipmanları ve diğer hizmetler oluşturuyor.

 






Etiketler: Biotem cosmoterm berre kimya btm şampuan berre kimya berre biotem krem Bulaşık deterjanı Limonlu bulaşık deterjanı Jel deterjan Endüstriyel temizlik Bulaşık makinesi Yağ kir Sıvı sabun İhale deterjanı Cif Mineralli krem Oda parfümü Oda spreyi Oto şampuanı Araç yıkama Sanayi deterjanı Ultra çamaşır suyu Fason Privite label Konsinye Yüzey temizleyici Endüstriyel temizleyici Yüzey temizleme Endüstriyel Yüzey temizleme Kireç sökücü Çamaşır suyu Çamaşır ağartıcı Çamaşır yumuşatıcı Çamaşır beyazlatıcı Kan sökücü Leke çıkartıcı Konsantre Konsantre deterjan Wc banyo Wc temizleyici Kimyasal Kozmetik Ayak bakım El bakım Vücut bakım Papatya Papatya özlü Buğday Buğday özlü Duş jeli Hastane deterjanı Hastane hijyeni Hastane bakımı İhale ürünleri İhale deterjanları İhalelerle alakalı Sağlık bakanlığı ihaleleri Kamu hastaneleri birliği Kocaeli üretici Kocaeli sanayi Sakarya sanayi Sakarya deterjan üretici Bursa deterjan üretici Kozmetik üretici Okul deterjanı Diş macunu üretici Üretici Roll on Deo roll on Parfüm Parfüm üreticisi Kase krem Kavanoz krem Tüp krem Endüstriyel bulaşık deterjanı Endüstriyel bulaşık makine Endüstriyel bulaşık parlatıcı
 
 
 
               
Çamaşırlarınız İçin Doğal Yumuşak ve Kalıcı Koku...
22 Mart 2013